Directia Judeteana de Tineret Bihor Recuperari date Lotus Therm Cartolux arenabihoreana.ro tehnoprint.ro
Consiliu Judetean Rivolto ceasuridecolectie.ro discvinil.ro proideea.ro artistinaivi.ro darer.ro Crisana Jurnal Bihorean Bihari Naplo
DESCRIERE CLUB REDPOINT

Club de lucruri serioase şi sport sănătos. Săgeţi uşoare susţinute de greutatea arcurilor de bună calitate. Producător de talente din cele mai diverse. De la cele a căror îndemînare se confundă cu arcul şi săgeata, pînă la cele care nimeresc o monedă de la 100 de metri, dacă ar fi cineva curios să le pună priceperea la încercare. Club care ţine neapărat să demonstreze că nişte beţe de carbon cu vîrf de metal sînt în stare să detroneze legenda lui Wilhelm Tell şi să creeze alta nouă, urbană. Orientat spre tineri dar şi spre cei care gîndesc tinereşte, încearcă să creeze dependenţă de un hobby inteligent, consolidat şi elitist. Un sport care, daca n-ar fi existat din vremuri ancestrale, ar fi trebuit inventat în mare grabă.

Argumentaţie logo

„Redpoint” nu arde, nu se flambează, nu te pune pe jar, dar asta nu înseamnă că nu are scînteie. Semnul încinge atmosfera atît cît trebuie pentru a face o mică gravură în memoria vizuală. Evită gesturile teatrale şi fumurile, pentru că vremea dragonilor a trecut şi nu vrea să fie doar o poveste. „Redpoint” înscrie o săgeată direct în ţintă, prin simplitate şi forţă. Linii fine, arcuite inteligent, un roşu puternic şi un joc grafic pentru oamenii care gustă provocarea. Desenat din instinct.